АКВАПАРК

АКВАПАРК „АКВА ПЛАНЕТ“ ПРИМОРСКО

Спуснете се в едно истинско и уникално приключение във водния свят на АКВА ПЛАНЕТ Приморско! АКВА планирай лятото!

Там ще бъдете раздрусани от турбуленция, изстреляни в капсула, заляти от цунами и накрая центрофугирани. И ако камикатзето и ролбата не разбият представите ви за скоростно спускане, то пропадането в черна дупка съвсем ще изненада сетивата ви. Време е да намалите адреналина като се пуснете по течението на бавната река или пък, ако сте огладнели, опитайте кулинарните предложения на ресторантите и баровете на терирорията на аквапарка!

Помислили сме и за най-малките. Детските пързалки са място за усмивки, забавни игри и веселие!

Подарете си ден, изпълнен със забавления и положителни емоции за цялото семейство!

ПРИКЛЮЧЕНСКА

КАРТА

Екстремни

Достигни границата на вълнение и забавление!

Ракета

Пропадане в синьото с единствената по рода си Ракета в България. Затворени в капсула ще бъдете изстреляни в екстремно изживяване, покачващо адреналина.

Цунами

Спиращо дъха спускане ще ви изпрати в бездната на емоциите, ще ви залее с чист адреналин, а после ще ви изстреля шеметно нагоре: над стандартното и обичайното, над всички досегашни изживявания.

Слънчево изригване

След скоростното спускане усетете колко високо можете да стигнете преди да обърнете посоката на 360 градуса и да се озовете във водата.

Центрофуга

Скачане във водовъртежа за шеметно завъртане. След набраната скорост изведнъж попадате на открито. Времето забавя своя ритъм и след миг на привидно спокойствие, стихията отново ви повлича. Опитайте се да победите гравитацията!

Семейни

Изживей момента със семейство и приятели!

Черна дупка

Не се заблуждавайте от успокояващия зелен цвят на пързалката. След пропадането в мрака и острите завои, се дръжте здраво за ринга докато не видите светлинта в края на тунела.

Шеметна надпревара

Време е за водно състезание и без значение е кой ще бъде победител и кой победен, всички ще получат еднаква награда – щуро забавление и повод за реванш.

Ролба

Върни се в детството и бъди част от смеха на твоите деца. Добави към семейното веселие спускане с двуместен ринг по ролбата.

Бавната река

Когато се уморите от безброй спускания и изкачвания към различните атракциони, се отпуснете на ринга и позволете спокойствието на реката да отнесе натрупаната умора и да ви зареди с нови сили за следващите емоции.

Детски

Подарете на детето си незабравими летни спомени!

За най-малките ни посетители и изморени родители сме подготвили детски атракциони: Многоцветна дъга за спускане с приятели, детска ролба и пързалки – животинки – октопод, слон и зайче!

Барове и ресторанти

След многото емоции и адреналин е време да презаредите батериите в баровете и ресторантите на аквапарк „Аква Планет“. Ястията няма нужда да бъдат описвани, заповядайте да ги опитате!

Барове и ресторанти

  • Ресторант „Приморско“
  • Пицария
  • Сладоледен Бар
  • BBQ
  • Фреш Бар
  • Бар „Детски свят“

ЦЕНИ

logo-aquapark_trimmed-2
АКВАПАРК „АКВА ПЛАНЕТ“ ПРИМОРСКО

10.06 – 30.06.23
01.09 – 30.09.23

01.07 – 31.08.23
 ВъзрастниДеца с ръст до 1,30мВъзрастниДеца с ръст до 1,30м
Цял ден 10.00-19.00ч40.0025.0045.0030.00
Половин ден 14.00-19.00ч30.0020.0035.0025.00
 Цените са в ЛЕВА и включват ДДС.
НАМАЛЕНИЯ :
– Деца под 0,90 м височина – безплатно

КАРТА НА АКВАПАРК „АКВА ПЛАНЕТ“ ПРИМОРСКО​

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ