PERLA TOURIST – THE JOY OF TRAVEL!

Аква Планет Приморско

Искате да се насладите на водни приключения и атракции по време на вашата ПОЧИВКА В ПРИМОРСКО? Това е напълно възможно с аквапарк Аква Планет, който от верига ХОТЕЛИ ПРИМОРСКО Perla Hotels създадохме специално за вас с много любов.

Отдайте се на авантюристични забави, повишете своя адреналин и създайте незабравими спомени от пътуването ви.

Повече за аквапарк Аква Планет

Аква Планет се разполага в централните части на град Приморско, на главната улица на курорта, като освен удобна локация, мястото се характеризира и с много удобства и водни съоръжения, готови да зарадват малки и големи авантиюристи.

Приключенски насочените ни посетители ще могат да се радват на много екстремни преживявания, а тези от вас, които предпочитат да разнообразят престоя си в ХОТЕЛА НА МОРЕТО или на плажа, могат да се отдадат на релакс край басейните с чаша любима напитка в ръка.

Аквапаркът е с работно време от 10:00 до 19:00 часа, като е важно да знаете, че съоръженията спират да работят 30 минути преди часът за затваряне.

Какви удобства предлагаме за вас?

От Аква Планет сме се постарали да създадем един малък оазис в централните части на град Приморско, където да се насладите на вълнуващи моменти с приятели и семейство. Вижте какви удобства сме създали за нашите посетители по време на престоя им, което да гарантира удовлетворяването на нуждите и положителните емоции.

Атракции

Очакват ви много вълнуващи водни съоръжения с различна степен на екстремност. Подготвили сме:

  1. Екстремни съоръжения – очакват ви съоръженията Ракета, Слънчево изригване, Цунами и Центрофуга, които ще вдигнат градуса на емоциите рязко;
  2. Семейни забавления – Шеметна надпревара, Бавната река, Ролба и Черната дупка са подходящи за тези от вас, които не обичат екстремните спортове и атракциони, но обичат да се наслаждават на прохладната вода в горещите дни.
  3. Детски атракции – бързаме да зарадваме родителите, че сме обособили безопасна детска зона с много атракциони, подходящи за забавление за малчуганите. Малка част от атракциите са детски басейн, водна пързалка, многоцветна дъска, ролба и много животинки.

Заведения

Починете си от плуването и забавлението във водата с чаша прохладно питие или любима храна. На територията на аквапарк Аква Планет в Приморско ви предлагаме разнообразие от вкусни предложения – пица, сладолед, както и много други, които обаче не се закупуват с пари, а с гривната, която трябва да носите по време на престоя си при нас.

Имаме и детски бар, за да удовлетворим желанията на най-малките.

Защо да посетите аквапарк Аква Планет в Приморско?

От аквапарк Аква Планет в Приморско ви приветстваме да се възползвате от забавленията, които сме подготвили за вас, като си закупите билет на много достъпни цени. Имаме както целодневни оферти, така и билети за половин ден.

Аква Планет Приморско