Тристаен Мезонет Borovets

Тристаен Мезонет /100 кв.м / Изключително просторен, разположен на две нива, състоящ се от холна част с мека мебел, една спалня с врата и баня с вана на първото ниво и две спални помещения, отделени с врата и баня с душ на втория етаж. Спалните са с двойно легло или две отделни легла.

На разположение на гостите са мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, гардероб и 2 тераси.

Двустаен Мезонет Borovets

Двустаен Мезонет /90 кв.м / Разположен е на две нива и се състои от холна част с мека мебел и баня с душ на първото ниво и две спални помещения, отделени с врата на второто ниво. Допълнителните удобства са мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, гардероб и 2 тераси.

Студио Borovets

Студио /40 кв.м / комфортна стая със спалня или две отделни легла. Оборудвана е с мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, баня с душ, гардероб, кът за сядане и тераса.

Едностаен апартамент Borovets

Едностаен Апартамент /48 кв.м/ Състои се от две стаи със спални или отделни легла, отделени с врата. Подходящи са за настаняване на семейства с деца. Допълнителните удобства са мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, баня с душ, гардероб и тераса.

Двустаен апартамент Borovets

Двустаен Апартамент /58 кв.м/ просторно помещение от две стаи, всяка от които разделени с врата. Помещенията са обзаведени със спалня или две единични легла, подходящи за настаняване на семейства с деца или приятелска компания. Допълнително оборудвани с мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, баня с душ, гардероб и тераса.

Двустаен Апартамент Делукс Borovets

Двустаен Апартамент Делукс /62 кв.м/ Удобен апартамент, предлагаш две стаи, всяка от които разделена с врата и преходна холна част с мека мебел между тях. Помещенията са със спалня или две единични легла. Подходящи за настаняване на семейства с деца или компании. Оборудван е с мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, баня с душ, гардероб и тераса.

Тристаен апартамент Borovets

Тристаен Апартамент / 68 кв.м / Състои се от три стаи, всяка от които е разделена с врата. Помещенията са с двойно легло или две единични легла. Подходящи за настаняване на семейства с деца или група до шест човека. Гостите могат да ползват още мини бар, телевизор с плосък екран, отоплителна система, баня с душ, гардероб и 2 тераси.

Двойна стая Sun

Помещение със спалня и допълнително легло/ диван на площ от 22 кв.м. Стаята е оборудвана с мини бар, плосък телевизор, цифрова телевизия, централен климатик, баня с душ или вана, гардероб, тераса и безплатен Wi-Fi.

Студио Sun

Просторна стая на площ от 30 кв.м. с двойно легло и разтегателен диван, балкон с изглед към морето, реката или басейна. Всяко студио е оборудвано с плосък телевизор, мини бар, баня с вана или душ, 2 гардероба, централен климатик и безплатен Wi Fi.

Апартамент Sun

Две помещения със спалня и две допълнителни /редовни/ легла, отделени с врата на площ от 45 кв. м. Апартаментът има мини бар, плосък телевизор, цифрова телевизия, централен климатик, баня с душ или вана, 2 гардероба, тераса и безплатен Wi-Fi.